0 In Ferie

Risiko for krabber

Hård strandtur på feriens dag 13.

Mine yndlingsklipklappere, som jeg købte på Filippinerne for 4 år siden, gik fra hinanden under den 7. bade tur. Resten af dagen måtte jeg bade uden sko og løbe risikoen for krabber i tæerne!

Og vi så marsvin i dag igen. De små hvaler kommer glidende to og to, tæt på land, og går op og tager luft med et suk. Der kom en vantro tysk turister hen til os og spurgte: “Did I just se a dolphin?!” og da vi bekræftede af hun havde set de små delfinlignende hvaler, sagde hun “My boyfriend said I was crazy!!“.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Read more:
Post Danmark Rundt festen

Nikoline og jeg synes vi var lidt smarte, ved Post Danmark Rundt medhjælperweekenden i år. Vi smed Kaj ud af hans og mit hotelværelse, flyttede ham ind på Nikolines eneværelse...

Close