0 In Fest

Rock under broen

… eller måske skulle jeg snarere sige Rock på Terrassen. Se billedet der af en still-going-strong Kim Larsen på scenen. Lige på den anden side af skoven der, ligger min terrasse.

Og her gik lyden helt fantastisk igennem i går aftes.

Selvom lyden måske ikke helt havde den kvalitet, den ville have haft hvis vi havde “sat en plade på” (Kan man stadigvæk sige “sat en plade på”?) – så var der hyggeligt på min terrasse, hvor Kaj havde god mad på grillen og vejret (for en gang skyld) artede sig.

Og svigerfar kom forbi og vi snakkede om, hvordan det var dengang vi var frivillige hjæpere til Rock under Broen tilbage i ’90’erne og knoklede 14 (!!) timer i træk, for en fodboldklub vi ikke engang var medlem af. AT vi gad.

Senere fik vi lejlighed til at høre om svigerfars seneste ferierejse (som gik til Nordsjælland). Desværre havde han ingen billeder at vise, men det bliver måske anderledes fremover. Kaj fik ham nemlig overtalt til ham at investere i noget så moderne som et digitalt kamera.

I gamle dage, havde jeg sikkert fået adskillige glas rødvin sådan en aften. Men på min alkoholfrie Nordic kunne jeg nemt køre svigerfar hjem lidt over midnat. Vi tog den uden om byen og kørte forsigtigt gennem rundkørslerne ved McDonalds, hvor Rock Under Broen gæsterne var på vej hjem. (Jeg tænker gysende på 1995 – det første år vi boede i vores forrige hus – hvor en 16-årig pige blev kørt ihjel uden for festivalpladsen, på vej hjem fra).

Søndag morgens program: En cykeltur med Baghjulet. (Vind! Læg sig!!)

 

You Might Also Like

No Comments

Læg en kommentar