0 Udgivet i Lyd og musik

Rock under … dynen …

Da jeg gik i seng kl. 23.30 i aftes (Alene! Kaj var til Speedway i parken – Jeg er kommet helt ud af vane med, at sove alene …) åbnede jeg vinduet og hørte Nephew ude fra Rock under Broen.

Jeg kom til at fundere over, at det i år er præcis 10 år siden jeg havde Nikoline med derud for første gang. Hun var knap 10 år og allerede en rigtig festivalfreak. Jeg købte en gul bøllehat til hende, hvor der stod hendes navn med store røde bogstaver. Med den på, var hun let at finde. Hun syntes det var så sjov, så sjovt at være til Rock under Broen, ikke mindst fordi lillesøster ikke måtte komme med –  Emilie var knap 8 og bange for høj musik.

I år tog Nikoline frivilligt en hel dagsvagt i Føtex, for de vagter er der ikke just rift om blandt de unge ansatte, den lørdag der er Rock under broen.

Det ser ud til at være fint cykelvejr her til morgen. Jeg har foreløbigt kun cyklet 240 km i juni måned. For pokker det regner jo hele tiden!

Andre blogindlæg

Ingen har sagt noget

Læg en kommentar