0 In Gravel biking

Romkugleturen

Jeg tog med Baghjulets gr. D på formiddagstur i dag. Turen gik mod Gamborg, Føns og Nr. Åby, hvor vi fik kørt en masse tungt terræn – også steder jeg ikke havde været på før.

Vi nåede også at få en omgang skæld ud af nogle sure hatere, som vi mødte på vores vej.

“Hvorfor cykler I derinde og ikke ude på vejen?!”
“Ja, der nogen der tror de kan tillade sig lidt mere en andre!”

Så stod vi der, 6 temmelig voksne mennesker i Baghjulstøj og lod os udskamme. Der var ikke én eneste af os der svarede de sure fodgængere. Jeg tænke: “Har man oplevet det her før – JA DET HAR MAN. Hvor er folk dog sure!

Vi lod dem ikke ødelægge vores tur. Vi fortsatte gennem noget mere udfordrende terræn, hvorefter vi gjorde holdt. Jeg skulle lige til at gribe ud efter energibaren i min baglomme, da Gert bedyrede, at han havde en overraskelse til os.

Han havde romkugler med!

6 styk – det passede lige. Vi var 6 i gruppen. Sådan en romkugle er dælme godt på en graveltur i tungt terræn.

Som man måske aner på min Garmin der, har jeg allerede forbrændt 811 kalorier, der 2-tredjedele inde i turen. Der var god plads til en romkugle.

Og så videre, det sidste stykke hjem, hvor vi fik noget medvind.

58 kilometer stod der på tælleren, da jeg landede hjemme efter en super god tur. Næste søndag er der sæsonstart i Baghjulet. Jeg kan ikke komme med, for i påske går turen i sommerhus og jeg glæder mig SÅ meget til par dage hjemmefra. Tænk sig – så skal racercyklen snart i gang. Ikke helt til at forstå.

You Might Also Like

No Comments

Læg en kommentar