0 Udgivet i Løb/ Op af sofaen

Royal Run

SÅ oprandt Royal Run. Jeg mødte op med 100 løbe-kilometer i benene og maven fuld af sommerfugle. Det her er nyt for mig, så det kan give kriller i maven.

Og som jeg har sagt før i forbindelse med min mini-triatlon og mine gymnastikopvisninger: Man bør gøre noget, der giver kriller i maven. For når der ikke er kriller i maven mere, er gnisten jo væk.

Vejret var småkoldt og det småregnede. Det var vi lidt ærgerlige over. For vores indre øje havde vi visualiseret dagen i bagende solskinsvejr.

Vi småfrøs, da vi stillede op i startboxen sammen med flere tusinde andre og det tog tid at komme hen over startmåtten.

Tid ville være ligegyldigt i dag, men vi ville gerne prøve om vi kunne holde sammen.

For mig ville det betyde, at jeg skulle holde trit med Emilie hele vejen rundt – og hun holder ikke gå pauser! Hendes udfordring ville blive, ikke at blive væk fra mig i mylderet.

Det lykkedes! Vi løb sammen hele vejen rundt – jeg holdt ikke én eneste gåpause på de 5 km rundt. Jeg blev fuldstædigt båret rundt af stemningen og af den rytme, jeg fandt sammen med Emilie og de andre omkring mig.

Stemningen var rigtig god og jeg skal love for, vi fik varmen. Emilie synes det var sjovt at løbe på afspærret ruter i de gader, hvor hun færdes til hverdag.

På den sidste kilometer, var jeg sørme godt brugt i benene. Og nu gik det lidt ned ad bakke, så farten kom op. Jeg måtte fokusere alt jeg havde, på at løbe efter Emilie. Gennem Århus1900’s portal, blev vi heppet og hujet igennem. Det hjalp virkelig – man gav lige det sidste.

Emilie løb med så meget overskud, at hun kunne have taget en omgang mere. Vi var SÅ høje, da vi kom i mål. Det var en rigtig god løbeoplevelse.

Faktisk var vi så høje og godt tilfredse med vores løb, at vi i første omgang glemte, at gå hen og få vores medalje!

Den fik vi hentet.

Bagefter daskede vi gennem byen sammen med Kaj og oplevede stemningen – der var mange løbere ude på 10-kilometers ruten stadigvæk.

Tager vi 10 km til næste år?“, spurgte Emilie. Tja – et godt argument for at gøre det ville faktisk være, at strække oplevelsen lidt længere. Det hele er næsten for hurtigt overstået, når man kun løber 5 km. Og så har jeg jo et helt år til at træne i!

Det blev en dejlig dag og en god løbeoplevelse sammen med Emilie og de mange, mange andre deltagere. Som Kaj sagde: Et arrangement der i sandhed er i DGI og Bevæg dig for Livets ånd.

Andre blogindlæg

Ingen har sagt noget

Læg en kommentar