0 In Løb

Royal Runners #træning1

Fredag eftermiddag var jeg ude at løbe med Betina og Pia. Det var første træning med Royal Runners og sikke dog en stormfuld, våd og kold februardag at starte løbetræningen på.

Pia lagde en 3 kilometers tur til os. Ruten var identisk med min gamle løberute hjemme i Økvarteret – “Marinaen Rundt” – den er 4 kilometer – jeg ved det. Og jeg har engang fået en medalje, for at løbe den på en 35 grader varm dag.

Nøøøøøj, hvor min løbeform er lagt væk.

Mine indvolde truede med at hoppe helt op i halsen på mig – der er sørme noget at arbejde på her. Jeg har nærmest ikke løbet siden Broløbet i oktober.

Men det var en dejlig frisk tur og humøret var højt, da vi var færdige og bagefter fik vi en rigtig god gang udstrækning.

Og SÅ hjem og holde fredag aften sammen med Kaj.

PS. Jeg krøb lidt tættere ind til Kaj i går aftes, da jeg kom i seng. Vi er begge to temmelig berørte over Kajs ven og gamle kollega (siden vores helt unge dage) som pludselig er død. Han tog på ferie med sin kone, lagde sig for at få en lur og vågnede aldrig op mere! Hun fik ikke sin mand levende med hjem fra ferien! Han var på alder med Kaj og jeg havde det sådan … Tænk hvis Kaj bare sådan forsvandt fra mig!?.

You Might Also Like

No Comments

Læg en kommentar