0 Udgivet i MTB/ Udvalgte blogindlæg

Rundt om Kolding på MTB

Min MTB tur Rundt om Kolding i dag gik rigtig fint – vi var 2 M og 3 K på tur. Vi syntes også vi havde Dennis med på tur. Det var nemlig hans rute, vi kørte og vi sendte ham en tanke, hver gang ruten førte os ind på udfordrende strækninger.

Da først vi havde fundet ruten – hvilket vores Garmins lige bøvlede lidt med i starten – kørte det som smurt i vores lille 5-mandsgruppe.

Og sikke dog, nogle smukke områder vi kom igennem!

Jeg var rigeligt udfordret på min teknik. Snoede spor, bakker op og bakker ned, rødder i skovbunden, græsarealer, bløde underlag, grøfter, buler og pukkelpister – på sådan en tur får man øvet sig i alt hvad man har lært. Og hold op, hvor er Cube-biken bare god at køre på.

Jeg bruger rigtig mange flere kræfter på at cykle i terræn, frem for på landevej. Da vi var halvvejs, var jeg allerede ved at blive træt og en overgang var jeg lidt bekymret for, om MTB formen ville holde hele vejen rundt.

Vi holdt en skøn frokostpause og spiste madpakken fra baglommen – solen skinnede og vi havde 20 graders varme. Herefter gik turen videre ud på en masse dejlige spor og heldigvis viste det sig nu, at det mest kuperede lå bag os. Vi havde den fedeste hjemtur i godt tempo.

Da vi landede tilbage ved startstedet, havde vi været ude på vores cykler i 4 timer. Jeg tror vi alle 5 var godt trætte, men glade og tilfredse med vores tur. Dejlig rute, dejligt vejr, dejligt selskab.

Eneste lille minus i dag: Jeg kom hjem med nogle store brandsår på inderlårene, forårsaget af min (ellers 2 år gamle) Baghjuls-cykelbuks.

Lortebukser!

Av for helvede!!

Andre blogindlæg

Ingen har sagt noget

Læg en kommentar