0 Udgivet i Løb

Runnersdk debut

Onsdag morgen, op på vægten igen: What?!? Et til tab på 1,3 kg – det betyder minus 2,6 kg. på Sommerferiekurens første 3 dage!

Hvis det fortsætter på den måde, er jeg helt forsvundet om … (regne, regne) 60 dage!

Jeg laver morgenmad til Kaj.

“Kartofler til morgenmad?!”
“Det er spansk omelet …”
“Ja. Men …. Kartofler til morgenmad?!”

Efter morgenmad fulgte en dasedag på terrassen med bøger og solslikkeri. Ved 5-tiden tog jeg ud på løbetur med Runnersdk. Og det var jeg ret spændt på, for jeg er ikke vant til at løbe sammen med nogen. Jeg tror nu på, at på den lange bane er det sjovere, hvis man gør ting i fællesskab med andre. Derfor har jeg ledt efter et løbefællesskab i et stykke tid. I dag skulle det prøves.

Og det gik superfint. 5 mand, 5 kvinder og et par børn mødte op på begynderholdet, blandt andet Hanne, som jeg har kørt spinning sammen med hele vinteren. Så var der da ét kendt ansigt.

Der løbes en fast rute (med gode bakker!) på 3 km. Konceptet er så, at de hurtigste løbere løber frem, vender, løber tilbage til de bagerste og tager turen igen – og på den måde kan de 3 km nemt blive til mere – min tur landede på 3,7. Folk var rigtig søde og imødekommende og der blev lavet en masse spas. Jeg håber jeg kommer ud at løbe med dem igen.

Andre blogindlæg

Ingen har sagt noget

Læg en kommentar