0 In Triathlon

Rutekig

I dag tog veninden og jeg på rutekig. KMD 4:18:4 er på lørdag, vi har været tilmeldt i månedsvis og jeg har så mange sommerfugle i maven, at jeg er ved at stikke halen mellem benene. Det bliver min første mini-tri nogensinde (altså hvis jeg gennemfører).

Veninden kører ikke cykelmotion lige som jeg gør, så for at matche os noget lunde, tog jeg min Nishiki i dag.

Vi trampede ud på ruten, som jeg havde med i Garmin. Dejlige små veje, skønt vejr og blomstrende mælkebøtter i grøftekanten.

Min veninde synes godt nok det var hårdt at cykle (hendes yndlingsdiciplin er svømning). Hun KNOKLEDE på sin 7-gears Kildemoes og synes de mindste bakker føltes som bjerge.

Heller ikke helt fair, at hun skulle holde trit med mine Mallorca ben.

Jeg cyklede i forvejen for at træde af på naturens vegne og det var mens jeg sad på hug der i grøftekanten, at jeg fik en idé: Måske skulle vi prøve at bytte cykler? Min Nishiki havde mange flere gear og dem havde hun nok mere brug for end mig.

Som sagt, så gjort. Og som det dog hjalp. Veninden suste af sted foran mig på min cykel og jeg fik NOK at gøre på hendes 7-gears, hvor jeg dårligt nok kunne nå ned til pedalerne.

Hvad værre var, den her Kildemoes havde (ud over halvflade dæk) slør i rammen og ekset forhjul. Jeg var skidebange for at vælte på den. Den her kan man da ikke cykle på? Nu besluttede vi, at på lørdag skal hun låne min Nishiki med de mange gear. Jeg har ikke brug for den, for jeg skal jo køre på Cannondale.

Veninden fik fornyet tro på cykelturen. Det skal nok gå.

Vel tilbage fra cykelruten, skulle vi have et kig på løberuten. 2 km ud og 2 km samme vej hjem. Jeg var lidt mere i tvivl om vi tog den rigtige rute, men skidt pyt. Jeg fik da løbet en tur der lignede og var godt tilfreds, da vi var tilbage efter de 4 kilometer. Vores rutekig var klaret.

Nu har vi overblik over cykel- og løbeturen. Nu skal de bare have hældt noget klovand i friluftsbadet til på lørdag.

Det skal nok gå.

You Might Also Like

No Comments

Læg en kommentar