2 Udgivet i Mad

Rygrad som en regnorm??

Jeg har (rundt regnet) været på ”skrump” siden jeg var 13 og Kaj synes, at når jeg alligevel aldrig taber mig (nok) så skyldes det, at jeg har en svag karakter!

Faktisk gik han her for nyligt så vidt, som til at sige, at jeg havde ”en rygrad som en regnorm!”.

Nu synes jeg det er ualmindelig ubetænksomt at sige til én, som lige har haft en diskusprolaps, at hun har en rygrad som en regnorm.

En regnorm har sgu da ingen rygrad!

Og hvis man ingen rygrad har, hvordan skulle man så kunne få en diskusprolaps?!

Nææ – Jeg har fået en god idé.

Jeg synes vis skulle sætte Kaj på 1200 kalorier om dagen.

Og så skulle vi fratage ham hans ugentlige flaske rødvin (som han elsker)!

Og efter en 14-dages tid kan vi sætte os ned og snakke om: Kajs rygrad!!

Andre blogindlæg

2 Kommentarer

 • Svar
  Sjang
  21. september 2007 at

  Haha, det synes jeg du skulle proeve 😀

 • Svar
  Frida
  22. september 2007 at

  Jeg tror nok alle tynde mennesker, især dem der altid har været tynde og endda måske haft problemer med IKKE at kunne tage på i vægt eller kunne spise nok til f.eks. at komme sig så hurtigt som muligt efter en operation, de har vist en eller anden gang fået at vide at mennesker bliver tykke på grund af mangel på viljestyrke. Men jeg har aldrig forstået det der… fordi de der tynde nogen, de er tynde uanset om de har “rygrad” eller ej.

 • Læg en kommentar