1 In MTB

Søndag i skoven

Nå, men efter den dejlige MTB cykeltur vi var ude på i fredags, havde Vibeke og  jeg lyst til at komme ud på de breddækkede igen. Vibeke har nemlig en låne-MTB her i efterårsferien og det skal udnyttes.

Sjovt nok løb vi ind i låne-cyklens forhenværende ejer. Han var på skovvandring med sit kamera.

Han forsøgte at overtale os til at cykle ned af en svær bakke. Hvis vi kunne, ville han tage nogle billeder af os. Den der bakke?!?! Er du gal mand – det tør jeg ikke!

Nedkørsler! Min ultimative angst (næst efter katte) – arrgghhhhhhhhhhhhhh, jeg falder, jeg falder!!!! Næst efter af falde ned, tror jeg nu ellers det farligste må være at springe af i farten midt på bakken. Men prøv liiiiige at overbevise HyggeHelle her om det :-/

Vibeke, derimod. HUN er sej. Kaster sig ned af alle de bakker, jeg springer af cyklen og løber ned af. Jeg trøster mig med, at MTB cykling med garanti og godt for kropsstammens muskler, for motorikken, styrken og konditionen – også selv om jeg ikke tør køre nedad.

Næ, du. Ud på flad skovsti – det ved man hvad er. Hvor ER skoven bare dejlig lige nu.


Og så går turen ellers videre. Tak for billederne, Gert! Du kan i hvert fald ikke sige andet, end at din gamle mountainbike har fået et nyt pigeliv  🙂

Jeg har kun tid til 1½ time i skoven i dag. Jeg skal hjem og vinke farvel til mine døtre. De rejser på en uges ferie i Tyrkiet. HOLD OP!!! Hvor er jeg næsten ikke spor misundelig … :-S

You Might Also Like

1 Comment

 • Reply
  Henrik
  11. oktober 2009 at

  Helt enig dagen i dag kunne da ikke bruges bedre end på mtb i skoven. Jeg kan godt følge dig i det med nedkørslerne, men en gang imellem skal man jo lige udfordre sig selv lidt.

 • Leave a Reply

  Read more:
  Human Resource

  Gud-hjælpe-mig, om jeg ikke begynder på en nyt kursusforløb i morgen. Det 4. siden 1. oktober. Og når jeg gør det, så er det ikke fordi jeg hungrer efter ny...

  Close