0 In Motionscykelløb

Søndag med overskud

Jeg var ikke voldsomt slidt op efter gårsdagens 75 kilometers Tour de Vestfyn med 25 i snit, så jeg mødte til træning kl. 9.30 i morges – bare sådan lige for at få løsnet benene.

Det gjorde Irene også (selv om hun kørte 125 km i går), så vi trillede 55 kilometer i behageligt tempo og dejlig vejr. Eneste drama på turen, var da to store KAMPhunde kom galoperende imod os, gøende af fulde hals. (Nøøøøj, hvor fik vi blokket bremsen, indtil ejeren fik kaldt dem til sig igen!)

Vel hjemme havde jeg stadigvæk overskud til at gå en tur med støvsugeren. Nu dufter her rart af Ajax.

Kort tid efter, at jeg kom hjem fra cykeltur tikkede en sms ind fra Kaj, som cykler Vattenfall Cyclassics i Hamborg i dag. “Vi er kommet helskindet i mål”, stod der. Pyyha – sikke en lettelse. Med sådan 22.000 vilde motionister på lukket rute, kan det løb ellers være med helbredet som indsats. Jeg har selv kørt løbet to gange og JEG cykler det i hvert fald aldrig mere.

Her kl. 16.15 kan jeg iøvrigt gå ind på deres hjemmeside og se, at Kaj fra Team Steel Service & Logistics Dänenmark har cyklet den 100 kilometer lange tur med en gennemsnitshastighed på 31 km/t. Selv diplomet ligger allerede til print. Hurtig opdatering, må man sige. Tidligere ventede vi på diplomet i månedsvis.

Den hastighed lyder iøvrigt temmelig social – selv er jeg aldrig kommet hjem med under 33 i snit dernede fra – men jeg havde heller ikke et helt team, jeg skulle følges med rundt 🙂

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Read more:
1986

Trines indlæg fik mig til at spekulere over, hvor jeg egentlig var, det år jeg var 21. 1986 var mit sidste år på korrespondentstudiet. Det var det år Oluf Palme...

Close