2 In Familie

Søndagssysler …

OMG  – det er lige om lidt. Min gamle mand fylder 50!

Nogen må komme og hjælpe mig med at fejre ham. Jeg bruger søndagen på, at lave en indbydelse og morer mig over, at finde billeder af ham. Se nu f.eks. det der, fra dengang han var 20? Øl og smøger …. ikke noget at sige til jeg fald for ham :-D.

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Kirsten
  10. oktober 2011 at

  Jeg følger ham i fuld fart… runder hjørnet lige om lidt…..
  Flot indbydelse må man nok sige!

 • Reply
  Jønne
  10. oktober 2011 at

  Jeg ved ikke om du kan bruge det til noget men jeg fyldte også 50 her i sommer, og i den forbindelse lavede jeg et 14 minutters mix af af musik på Billboards top 100 i USA. Du vil opdage at der var rigtig meget guld der kom på gaden dengang i 61. (udover Kaj og mig altså)
  På linket kan du se hele top 100.
  http://longboredsurfer.com/charts/1961.php
  Jeg søgte de mest festegnede numre og lavede dette mix ud af det.
  http://dl.dropbox.com/u/5813994/1961%20Hits/1961%20Mix.mp3
  Du er velkommen til at høre det eller downloade det hvis det kan lade sig gøre, ellers finder vi på noget andet. Jeg syntes det var synd at det skulle gå til spilde hvis andre kunne bruge det.
  Jeg kender jer ikke udover at jeg har fulgt lidt med her på bloggen et par år.

 • Læg en kommentar