0 In Spinning

Så barnlig kan man være

Vi tog med til spinning i går aftes, nu da mit møde blev aflyst. Dejligt med lidt motion – men jeg må alvorligt overveje mit medlemskab af motionscentret til efteråret. Her i vinters har jeg ikke gidet – jeg vil tro jeg har deltaget en gang om måneden. Det er det sgu for dyrt til.

Til gengæld har jeg cyklet godt 1500 km udendørs i vinterhalvåret, og det har da været gratis.

Men i går var hyggedag og afslutning.

Da vi var færdige med at spinne, springer Kaj af cyklen, løber hen til Hans, råber “ALLEZ, ALLEZ, ALLEZ!” og tømmer sin drikkedunk ned i nakken på ham!

Så barnlig kan man altså være i en alder af 50!

You Might Also Like

No Comments

Skriv et svar

Read more:
Sjove fotofund 2

Eller det her billede af Kaj, som netop er kommet hjem fra en MUDRET MTB cykeltur i skoven. Bemærk - han har parkeret cyklen i baggrunden  :-D  

Close