0 In Ferie

SÅ er der dømt juleferie

SÅ er der for alvor dømt juleferie her. Det betyder, at jeg har forbudt mig selv, at arbejde de næste 2 dage – og da jeg også arbejder hjemmefra, er jeg nærmest nødt til at lukke for computeren, for at kunne overholde det  ….  :-/

Men først lige …. opgradering af WordPress. Det lykkedes mig endelig i går, efter flere mislykkede forsøg. Jeg søgte og fik god hjælp fra i123. Jeg er VILD MED at jeg kan ringe op og få et rigtig levende menneske i røret – én der gider hjælpe. Det er ingen selvfølge.

Jeg har fået lidt mere hukommelse på, herefter gik opgraderingen som en leg – og mine farveproblemer ser ud til at være forsvundet.

Så ikke mere computerarbejde herfra …

… når jeg ellers lige har fået lavet de opdateringer på baghjulets side, som ligger til mig på sms.

Ikke mere arbejde!!!, sagde hun ….!

Hun skal ud at cykle i dag!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Read more:
Sæsonstart i høj sol

I dag var der sæsonstart i Baghjulet - det er 15. gang jeg deltager. Henved 100 medlemmer mødte op i det flotte påskevejr. Hans fra bestyrelsen bød velkommen og sagde...

Close