2 Udgivet i Familie

Så føler jeg mig heldig

"Ud og sidde i kø i morgentrafikken den næste time", sukker Kaj. Så er det jeg føler mig heldig. Fordi jeg kan tage min cykel og trille de få kilometer der er til mit nye arbejde. Det ta'r kun 5 minutter. Derhjemme har jeg nået både at rede senge, rydde op og støvsuge. For man skal tage lidt hver dag, det siger de i "Rent Hjem". Og det kan jeg nå, når jeg ikke skal bruge tid på transport.

Så er det, jeg føler mig rigtig heldig.

Andre blogindlæg

2 Kommentarer

 • Svar
  Signe
  25. april 2006 at

  Kort transporttid er det bedste, og jeg har også kun lige de der “berømte fem minutter”. Desværre er den tid snart ovre, da min arbejde flytter.
  Så snart kommer den til at stå på offentlig transport, hele tre slags af dem.

 • Svar
  Helle
  26. april 2006 at

  Mit forrige arbejde skulle også flytte. Jeg ville være nødt til enten at købe en bil nr. 2, eller cykle 30 km. om dagen (med offentlig transport, ville det vist have taget ½ dag at komme frem) – men så fandt jeg heldigvis et nyt arbejde – så nu er det jeg kan nøjes med de 5 minutter :o)

 • Læg en kommentar