1 In Kraveben

Så glad, så glad,så glad,så glad,så glad,så glad

Jeg fik en ny kjole i går.

Jeg er så glad, så glad,så glad,så glad,så glad,så glad,så glad,så glad for min nye kjole!

Så kan man selvfølgelig spørge sig selv, om man ikke bare skulle købe en hel masse flere, nye kjoler, hvis de kan gøre én SÅ lykkelig – men sagen er, at jeg primo august blev inviteret med Vibeke på shoppetur. Det har hun gjort før, og så tager hun mig altid med ind i sin yndlingsbutik.

Det er IKKE særlig sjovt, at shoppe tøj med et brækket kraveben! Alle der har prøvet at brække kravebenet ved, at det gør forbandet ondt/er nærmest umuligt at trække bluser eller kjoler over hovedet – og efter mange uger i slatne (ærmeløse) T-shirts, er man ret træt af sig selv!

Nå – men den der dag sammen med Vibeke så jeg den her kjole, og jeg besluttede mig for, at når mit kraveben var groet sammen, ville jeg prøve den.

I går tog jeg pæne (let højhælede) sko på (for at opnå et bedre helhedsindtryk) og “styltede” ned gennem Middelfarts opgravede og godt mudrede gå-gade (pyyyyh – mig og så højhælede sko …. ).

Jeg gik ind i butikken. Kjolen var der endnu. Jeg trak i den og så pissegodtud!

Så jeg købte den 🙂

Og nu sidder jeg så her og er så glad, så glad,så glad,så glad,så glad,så glad,så glad,så glad for min nye kjole!

You Might Also Like

1 Comment

 • Reply
  Laila Hinrup
  21. oktober 2011 at

  Aijh, det er da også lige sådan en kjole, man kan flytte ind i. Forstår godt, du er glad

 • Skriv et svar

  Read more:
  “Hvad du ønsker skal du få …”

  Man kunne selvfølgelig også ønske sig en ny træningsbold, nu da den gamle punkterede forleden aften under stor dramatik og til Emilies store morskab. Jeg troede nemlig Oles garage var...

  Close