1 Udgivet i Hverdagen

Så har man prøvet det med!

Så har man prøvet det med! I dag har kørt over for rødt lys 30 gange, i det indre København – oven i købet med fire motorcykelbetjente inden for synsvidde.

Billedet herunder har jeg taget ud af vinduet, uden for byen før det rigtig gik løs.

Vi to servicebiler lå side om side og lukkede af for trafikken bagfra. Foran havde vi 160 cykelmotionister. Det så rigtig flot ud!

Kort efter billedet er taget, styrtede én af rytterne der foran mig. Jeg stoppede og løb ud til manden. Men selvom blodet løb ud af panden på ham og hans hjelm var revnet, ville han under ingen omstændigheder op i følgebilen. Op på rammen igen og videre – og så havde jeg jo tabt feltet foran mig.

Så jokkede jeg sømmet i bund, satte katastrofeblinket på og kørte for fuld fart op mod feltet og kortegen – og jeg overhalede både højre og venstre om – men trafikken holdt til side for mig og så snart motorcykelbetjente og trafikofficials så mig, holdt de trafikken til side for mig. Underlig fornemmelse! Hold kæft, hvor var det stressende og hold op hvor var jeg LETTET da vi  trillede følgebilerne til højre ind ad Allégade og jeg kunne slukke tændingsnøglen.

Pyyyhhhhhh, det hele var overstået!

Andre blogindlæg

1 Comment

  • Svar
    Touborg
    3. august 2009 at

    Det virker til at have været spændende, specielt og også trættende – men tak for en god dækning af løbet. Det må nu være noget af en oplevelse at cykle et etapeløb. 🙂

  • Læg en kommentar