0 In Foreningsarbejde

Så kan den vinges af

Pyyyh – så kan vi vinge den af: RAAM foredraget med Jan Larsen.

nikoline_gavekortet

Nikoline vandt et foredrag med Danmarks hidtil yngste Race Across America finisher, Jan Larsen og sammen slog vi foredraget op på Baghjulets hjemmeside.

Mere end 70 meldte sig til!

mereend70

Der er alligevel mange opgaver, når man står med sådan et arrangement – lokaleforhold, lydanlæg, skiltning, webopdateringer, forplejning, opsætning og oprydning.

Det var dejligt, da det hele var godt overstået – (vi var helt høje i går aftes). Midt i al travlheden havde jeg helt glemt at glæde mig til selve foredraget, som var en overraskende god oplevelse. Spændende og humoristisk.

janlarsen_raam2

Næste arrangement: Danish Bike Award i Cirkusbygningen på tirsdag (hvor Jan Larsen iøvrigt også er indstillet til prisen Årets Motionist, side om side med vores klubkammerat Leo). Jeg har indstillet min klub og dælme, om ikke den kom med blandt de 5 nominerede i kategorien “Årets Klub”.

På huskelisten står, at jeg skal have organiseret hvem der går på scenen i Cirkusbygningen og modtager prisen HVIS-såfremt-i-fald det bliver min klub, der vinder – for jeg gør det IKKE

NO WAY !

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Read more:
Sæt man blev taget af en dræberklovn

Laang uge, laaang fredag - først kl. 18 var jeg hjemme. Det blev sen aftensmad  og  kl. 21.30 fik jeg tid til en gå tur - men uff, det er jo...

Close