0 In Vintercup

Så nærmer foråret sig

I søndags sluttede vintercupsæsonen – Pias og min 10. – og vi havde som sædvanlig en rigtig dejlig cykeltur. Når vintercuppen er slut, SÅ nærmer foråret sig.

pia_vintercup

Vi kom til at snakke om alle de oplevelser, vi havde haft rundt omkring i region Syddanmark. Da jeg kom hjem, gik jeg i arkivet for at se, om vi havde billeder fra vores første sæson. Jeg fandt ingen billeder fra foråret 2003 – men derimod ét fra 2004, som afslører, at Pias MTB også (næsten) har 10 års jubilæum.

Helle og Pia

Jeg kan altid køre fra Pia op ad bakkerne, når vi er til Vintercup. Hun kører nemlig i ét gear på den gamle Trek og det er højt. 🙂

Efter endt arbejdsdag i går, aflagde jeg visit hos Cykel-Kai og min nye Cannondale. Vi fik snakket om, hvilket hjulsæt han skulle sætte på. Jeg skulle tage stilling til pedaler, flaskeholdere og justering af styr – pyyhhh, det er en hel videnskab.

Men HOLD OP, hvor den nye cykel vandt ved nærmere eftersyn. Den er SÅ flot og Kai lover, jeg får en kørekomfort, jeg aldrig har oplevet før. Det er helt vildt spændende! Jeg glæder mig SÅ meget, til at komme ud og prøve den.

Herhjemme gik vi i gang med at planlægge, hvilke af vores SIKRINGSRUM min nye cykel skal boltres inde i. Vi skal nok finde en sikker opbevaring til den.

Ellers står den på Odense Sygehus i dag. Jeg skal til lægeundersøgelse hos en uvildig læge, i forbindelse med forsikringssagen på mit venstre kraveben. Jeg glæder mig sådan, til at kunne lægge den sag bag mig.

Åhhhh – de kraveben, de kraveben. De brænder og brænder efter en al for lang og al for koncentreret dag ved computeren i går. I dag vil jeg have bedst af, at lukke tidligt ned og gå mig en lang tur …

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Read more:
Hvem pokker har …?

Hvem pokker har taget en bid af min ostemad?!? EEEEMIIIIIIIIIIIILIE!!?!!??!!

Close