0 In Triathlon

Så blodet springer …

Drøøøønede hjem fra arbejde, for at nå min første løbetræning med Tri-pigerne i Fredericia. Jeg har trukket den i et stykke tid, for jeg synes lige jeg måtte træne lidt alene først. Men med min 25 kilometers løb i januar (rekord!), måtte det komme an på en prøve. Iøvrigt sagde de, at der var kommet to nye, som jeg nok ville matche godt. Så jeg mødte op.

Vi løb ud i en flok på 8 piger (de andre nye, var der vist ikke?). Tempoet var fint og jeg blev taget godt imod. De andre snik-snakkede løs, men vi løb. Jeg holdt min mund og sparede ilten.

Hold-da-op…. der gik ikke ret lang tid, for min krop gerne ville ned at gå. Men jeg måtte jo følge med gruppen, så jeg løb … og løb … og løb.

“Pas på, det er ujævnt”, blev der råbt på et tidspunkt. BANG! Der lå mam-Helle, lige så lang hun var. Helle-dusse-da, hvor piinligt!

Jeg slog mig ikke, så vi løb snart videre. Vi sluttede men nogle forskellige øvelser, hvorefter jeg var mere end godt og vel brugt.

Jeg havde løbet 5,5 km – stort set uden gå-pauser!

Jamen, det kan jeg jo slet ikke?!

Nu sidder jeg herhjemme – slikker mine sår og kan mærke, at jeg lever. Jeg er ret stolt af mig selv. Min første løbetur i gruppe – SUPER god træning. Det skal helt sikkert prøves igen.

HyggeHelle – løbetræner så blodet springer 🙂

knæ

You Might Also Like

No Comments

Læg en kommentar