0 Udgivet i Gymnastik

Så er den købt

SÅ er den købt – billetten til Landstævnet i Svendborg 2022.

Jeg gjorde det i går aftes, efter gymnastik. Der er earlybird hele november. 999,- kr. for 4 dages idrætsfestival, musik/koncerter … ja – hvad jeg får for de penge er fuldstændig op til mig selv.

Kaj skal også med, men han har meldt sig som hjælper hos sine gamle kolleger fra DGI Fyn. Hans program kender jeg ikke.

Til gengæld er jeg begyndt at oprette en “favoritliste” til mit eget. Foreløbigt har jeg trykket “deltager” i en landevejscykeltur – 100 km på Langeland om fredagen.

Jeg elsker Langeland.

Og så er mine nye gymnastikdamer og jeg begyndt at summe på, hvad for et opvisningshold vi vil med på (ingen Landsstævne uden gymnastik). Der er mange hold at vælge imellem. Det behøver ikke at være for svært, så meget energi gider jeg nemlig heller ikke kaste i det.

Vi har god tid. No pressure.

Jeg synes november er den kedeligste måned på hele året. Mørket kommer for alvor krybende. Oktober-skovens smukke, farvede blade begynder at falde af og endnu har vi ikke tændt julelys i mørket.

For at fjerne fokus lidt, har jeg stillet mig selv en November-Challenge. 30 dage på madlog med fokus på SUND mad og mindfull-eating. Ingen (eller i hvert fald et minimum) rødvin. Yoga/pilates 3 gange om ugen (det styrker).

Og masser af udendørscykling.

Jeg var på vægten i morges. For satan da …

Når jeg madlogger har jeg altid den regel, at jeg må spise 25% af de kalorier jeg forbrænder, ind igen. Derfor: Jo mere motion, jo mere mad på tallerknen.

Det’ sgu da en motivationsfaktor 😀

Andre blogindlæg

Ingen har sagt noget

Læg en kommentar