0 In Hverdagen

Så er vi kvit, Skat

Og så kom skatteopgørelserne. Det er med bankende hjerte, man åbner og ser, om man skal betale efterskat eller have noget retur.

Jeg synes det er håbløst svært, at hitte ud af. Sidste år fik jeg en efterregning på 10.000 kr.

I år får jeg 25.000 kr. retur!

Her i huset, får vi stadigvæk brev fra Norske Skatteetaten. Jeg får nervøse ticks bare jeg ser deres logo. “Som grunnlag for inntekts- og formuesskatt: 0 kr.”

Pyyyh – dem er har vi da heldigvis ikke mere udestående med.

Vi er kvit, Skat 🙂

Jeg var glad, da jeg gik i seng i aftes, efter 1½ times telefonsamtale med Emilie. Det er dejligt at høre, at hun har det godt og at hun er godt hjemme på Filippinerne efter sin forlængede weekend i Singapore, hvor hun ellers blev tilbageholdt i lufthavnen af de Filippinske indrejsemyndigheder, fordi hun ikke kunne bevise, at hun havde gyldig UDREJSE billet. De benyttede åbenbart en ung, blond dansk studine til at statuere et eksempel – man rejser IKKE ind i Filippinerne, med mindre man kan bevise, at man skrupper af igen. (Jeg synes ellers ikke, Emilie er prototypen på en illegal indvandrer, der kommer for at nasse på det fede Filippinske velværdsystem?)

Det er åbenbart ikke kun os danskere, der har en skrap indvandrerpolitik.

Emilie følte sig – stortudende, som hun stod der, et kvarter før hendes fly skulle lette og intet ville lykkedes – som deltager i en dårlig udgave af “Airport” … (“Se mere efter reklamerne! Får Emilie fat i sin udrejsebillet, eller strander hun i Singapore og vinker farvel til veninderne ..?”).

Hun fik købt sin udrejsebillet til en halv formue (penge ud af lommen. Den flybillet kommer hun ikke til at bruge) og nåede flyveren hjem – det hele endte godt og bagefter kan man grine af det.

Tænk sig – nu er der kun 1½ måned, til vi skal ned og besøge hende. Hold op, hvor jeg glæder mig.

emilieisingapore

Emilie og veninderne i Singapre. At strande der? Sikke et mareridt!

You Might Also Like

No Comments

Læg en kommentar