0 In Litteratur & Læsestof

Så hjælp dog de flamlændere

I morges læste jeg det nyeste sommernummer af magasinet “Cykelmotion Danmark”, mens jeg spiste morgenmad. Jeg synes kvaliteten er lidt blandet.

Der er en stor kontrast mellem de sider, der indeholder kommercielle annoncer og “anmeldelser” og det stof, der tilsendes redaktionen fra foreninger og klubber. Hvor er det synd, de ikke forholder sig lidt kritisk til det de trykker. Se bare den her annonce for det Belgiske motionscykelløb Velomediane Claude Criquilion (nej – jeg kan heller ikke stave).

annoncemedfejl

Teksten i annoncen:

“Belgiske CykellØb numer et! – 3000 deltagere hvoraf 300 dansker – 170 Km – 24 bakker (med “Haussire” belgiske cykellØb) – 3.300 m. højdemeter – 2 provianteringer – farvede diplom. Stemmin”

En 10-12 fejl på 3 linjer! Så hjælp dog de flamlændere med det danske sprog – jeg mener, bladet koster immervæk 65 kr. i løssalg!

Nå – efter morgenmaden gik turen ud på en 2. pinsedagscykeltur med 4 andre piger. 80 kilometer udi det det danske, blæsende landskab.

takforturen

Så er den pinse ved at være godt brugt.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Read more:
Behagelig følelsesløs

Det er ikke uden grund, at guitarsolo'en i "Comfortably Numb" flere gange er kåret som verdens bedste guitarsolo. HOLD KÆFT - jeg kunne nærmest ikke trække vejret helt igennem, mens...

Close