0 In Ham og så mig

Så jeg listede af …

Jeg havde sagt det på forhånd. “Jeg lister af efter middagen – igen i år“. Alligevel synes jeg pludselig det var så synd for min mand, han havde verdens kedeligste kone!

Jeg fik sådan lyst til at tage ham om hans brede skuldre, give ham et kys i øret, bore næsen ind i hans skulder (… ikke samtidigt), indsnuse hans duft og sige:

Undskyld! – det er ikke dig jeg forlader nu. Det er bare den her fest …Vi ses derhjemme. Hyg dig med dine kollegaer. Ring når du vil hentes.”

Men Jesper Worres traditionsrige musikquiz var lige begyndt og jeg var på hold med en beruset kvinde, der hårdnakket påstod, at den her tekst: “…Kys mig bare en gang til, du kan ikke sige nej, nej…” stammer fra Kim Larsens “Joanna” og det gør den ikke! Det er “Hvis din far gi’r dig lov...” ..

Men man skal ikke diskutere med folk, der er påvirket af alkohol – hvilket jeg som bekendt aldrig er mere – og nu var vores hold ved at tabe musikquizen pga. den her kvinde.

Så jeg listede af …

Forresten kunne jeg godt regne ud, at der ikke kunne være længe til Worre skulle “kåre vinderen af eftermiddagens cykelløb” (Kaj havde købt buketterne) og HER ville jeg meget gerne være væk!

Vindere af cykelløb er nemlig – som jeg har skrevet om før – IKKE ham der gør sådan her: kæmper sig igennem eller hjælper en ven hjem.

kedeligkone

Næ… de er tabere – og de værdier har jeg det bare så forbandet svært med.

Så jeg listede af …

Nu holder jeg søndag morgen på læseværelset, hvor jeg ikke forstyrrer min mands skønhedssøvn. Udenfor blæser og raser det. Jeg glæder mig til en hjemmedag, hvor jeg skal nusse rundt og hygge og tænde levende lys og slappe af.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Read more:
“Good work!”

"Good work!", siger Strava til mig. "You've made a substantial jump compared to previous weeks. Be cautious of overtraining and give yourself ample recovery time." Tak for omsorgen, Strava. Jeg...

Close