0 Udgivet i Bilen/ Trafik

Så kom dokumentationen

Den dokumentation jeg spurgte efter, vedr. min trafikforseelse den 3. april, er ankommet – og hvis jeg synes Q-park var lidt længe om at sende den, skyldtes det, at de havde sendt det pr. gammeldags papirspost. Jeg tømmer aldrig den postkasse der står ude ved fortorvet. Det gør Kaj – og han kom hjem fra messe i går aftes og kunne altså vise mig brevet.

Hvad jeg overhovedet ikke lagde mærke til, hverken da jeg parkerede eller da jeg hentede min bil og kørte hjem til Middelfart igen, ses nu “sort på hvidt”. Jeg holder på den hvide stribe!

Det’ forbudt!

Og min forseelse er grundigt dokumenteret – helt præcis 8 fotografier tog parkeringsvagten, der var på arbejde den onsdag aften, mens jeg var til fødselsdag. Han gjorde sit arbejde grundigt – han var helt nede på maven og ligge, for at sikre sig, at der ikke skulle være nogen tvivl om min forbrydelse!

Jeg betaler de 750 kr – ikke med glæde, men med ærgelse, ja – men jeg gør det.

Jeg er faktisk rigtig meget tilhænger af, at man skal overholde færdelsloven. Det er uden betydning, at der faktisk ikke var et øje på den parkeringsplads, en øde onsdag aften (bortset fra parkeringsvagtens 2). En lov er en lov og lov skal holdes. Basta!

Så ka’ hun lær’ det, ka’ hun.

Andre blogindlæg

Ingen har sagt noget

Læg en kommentar