0 In Motionscykling

Sæsonafslutning

Lørdag aften hentede jeg en bilfuld cykelryttere i Billund Lufthavn – Kaj er hjemme igen efter turen Milano – Rom.

kajparma

Det havde været en rigtig god tur!

Det gik op for mig, at jeg slet ikke har være på ude på cykel i de 10 dage, han har været væk. Men i dag skulle det være. Baghjulets sæsonafslutning og Suppetur var på programmet og sensommervejret lovede op til 22 graders varme.

suppetur

Gruppe D var stor i dag. Vi blev delt i 2 og min lille 6-mands gruppe kørte samme tur, som sidste jeg var ude: Turen mod Fønsskov, hvor vi blev fotograferet igen ..

Og så hjem til den varme suppe i Naturcentret, hvor vi i dagens anledning (undtagelsesvis) havde fået lov, at lægge vores cykler på græsset.

suppetur2

Vi kunne sidde udenfor og spise.

suppetur3

Måske pga. det varme vejr, blev suppen ikke spist op. Jeg snakkede med 2 cyklister, som opholdt sig ved Naturcentret og var blevet budt på reste-suppe. De havde netop afsluttet en cykeltur Fyn Rundt – knap 300 kilometer havde de kørt, på 3 dage. Den tur har jeg også engang kørt. Det er mange år siden … den tog mig 10 timer.

Efter suppe, hyggesnak og solslikning: hjem til afslapning på terrassen. På vej hjem, blev jeg kørt op af Kaj. Han havde sovet længe og var draget sent ud på sin mountainbike og nu indhentede han mig. Med Kajs Milano-Rom cykeltur vel overstået er alle husstandens store 2016 projekter – lige fra flytninger, udlandsrejser, ferier, cykelture – alle projekter er vel gennemført.

Der er ikke flere store ting i kalenderen.

Hverdagen banker på. Det er heller ikke så skidt endda.

You Might Also Like

No Comments

Læg en kommentar