0 In Motionscykling

Sæsonafslutning

Jeg var turleder i dag til sæsonafslutning og trods den lidt hårde cykeltur til Holstebro Gravel i går mandede jeg mig op, stod tidligt op og trak i mit Baghjulstøj, der knap-og-nap var helt tørt på tørresnoren.

Af sted til træning.

Og man bli’r så glad, når solen skinner og endnu en løvfaldssommerdag gryer. Får man ikke bare lyst til at rulle cykelbukserne op og lufte de bare ben en sidste gang, inden efteråret sætter ind?

Der var god tilslutning til gr. D i dag. Jeg havde ingenting planlagt, ud over at vi ikke skulle for langt hjemmefra. Vi skulle være tilbage ved Naturcentret til suppe kl. 12.00.

Så jeg tog gruppen med ud omkring Nr. Åby og Balslev, hvor vi kørte lidt rundt omkring. Kl. 11.00 var jeg egentlig klar til at vende snuden mod Middelfart og den varme suppe, og jeg sagde til gruppen, at hvis vi kom for tidligt hjem, ville jeg sende dem ned og køre rundtrækninger på Kongebrobakken indtil kl. 12.

Det var trussel nok – der kom gode forslag om en slag omkring Roerslev bakken i stedet for og på den måde passede det lige præcis. Vi landede på Naturcentret kl. 12 efter en god tur – den sidste turleder-tur i denne sæson.

Og så fik vi serveret varm suppe og hyggede over øl og vand. Dorte og jeg fik taget vores endelige beslutning. Skulle vi eller skulle vi ikke tage en vintercupsæson mere? Kunne vi mon undvære det, hvis vi lod være?

Vi besluttede at tage en sæson mere. Der er jo garanti for hygge og gode cykelture, når først vi kommer af sted. I dag får jeg os tilmeldt.

Ellers er der dømt sofahygge. Der er VM i Landevejcykling i fjerneren og det skal vi selvfølgelig se.

You Might Also Like

No Comments

Læg en kommentar