0 In Motionscykling

Sæsonafslutning med fartleg

Vi har haft sæsonafslutning i dag. 70 kilometer fik vi kørt – vejret var rigtig dejligt.

Vores gruppe kørte mod Føns, hvor turlederen lagde en lille fart-leg ind. Vi blev delt i 3 grupper, som hver skulle vælge en hemmelig kaptajn. Legen gik så ud på, at fræse 7 kilometer ud ad en blind vej. Det hold, hvis kaptajn kom først over “målstregen” havde vundet.

Mit hold valgte Bodil som den hemmelige Kaptajn, der skulle køres frem i spurten og så rææææææsede vi ellers af sted. Arrrrggghhhhh – de der eksplotioner i lårbasserne ER jeg ikke god til.

Men pyt, min kaptajn var langt foran mig, så hun havde ikke brug for min hjælp. Og jeg har set i fjernsynet, at når hjælperytterne har afleveret kaptajnen, trækker de ned bag ved og slapper af.

Så det gjorde jeg – trak ned og slappede af og ømmede mig …. Det’ da lig’ godt grove, hvad voksne mennesker kan lokkes til  😉

Vinderen blev Thorleif, en A-Rytter, som havde forvildet sig ned på C-holdet i dag, fordi han havde vagt på sit arbejde og ikke havde tid til at køre med A-gruppen til Jylland.

Hjemme i Middelfart spiste vi suppe sammen, inden vi skiltes igen. 

 

sæsonafslutning by you.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Read more:
Høst

For første gang siden vi plantede træet i 2002, høster vi moreller til overflod. Der hænger adskellige mavepiner på de grene :-)

Close