0 In Motionscykling

Sæsonstart i høj sol

I dag var der sæsonstart i Baghjulet – det er 15. gang jeg deltager.

Henved 100 medlemmer mødte op i det flotte påskevejr. Hans fra bestyrelsen bød velkommen og sagde nogle bevingede ord, netop som formanden kom blæææsende på sin cykel (lettere forsinket). Hans gav ordet til formanden som ville sige “et par ord”. Det gjorde han.

“God tur..”

I gruppe D ville mere end 25 med ud at cykle. Vi måtte bide gruppe over i 2. Det blev en blød start, med små 50 kilometer i den moderate ende af gruppens hastighedsinterval.

Og en enkelt punktering. På billedet herunder står vi og slænger os, men de andre skifter slange. Desværre kom de til at sætte den punkterede slange i igen (og stoppede den nye i baglommen!), så kort efter måtte de på’n igen.

saesonstart15b

Med i gruppen havde vi Jørgen på sin nye el-mountainbike. Han suste op ad alle bakkerne og overhalede os alle sammen – og morede sig over det. Pyyhhhh, hvor var det demotiverende – selvom man jo vidste, han havde el-motor på. Faktisk har jeg netop med Max Hürzelers hjælp lejet en el-mountainbike til ham, nede på Mallorca. Hvor er det godt, at muligheden findes. Jørgen har dårligt hjerte (han er ellers kun 78 år – men hvorfor skulle det være en hindring for at dyrke cykelmotion?). Med sin nye el-cykel kan han sagtens cykle med.

Efter turen var der traditionen tro suppe og vi sad udenfor og nød solen ved Naturcentret.

saesonstart15a

Min første turledertjans bliver på tirsdag, hvor jeg er afløser. Jeg må hitte på en (ikke alt for lang) tur til vennerne i gruppe D. Aftnerne er stadig ikke så lange.

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Read more:
Nedkørsel uden skræk

Det meget mærkelige ved den der nedkørsel fra Brocken den anden dag var, at jeg kørte den uden angst! Jeg - uden angst på en nedkørsel?! Hvad pokker skete der...

Close