0 In Løb

Sæsonstart i O-klubben

I aften havde jeg min debut i orienteringsklubben. Der var sæsonstart – ca. 10-15 medlemmer mødte op. Det foregik i Hannerupskoven i Fredericia.

startpunkt

Det er altid lidt mærkeligt at møde op første gang, men folk var utrolig flinke, kom hen og hilste på og snakkede.

Jeg fik tilbudt “en skygge” fordi jeg var ny, dvs. en erfaren løber ville løbe med mig. Det synes jeg simpelthen ikke han skulle! Jeg synes næsten det var synd for ham, han skulle løbe efter mig. Men han insisterede. “Sådan gør vi“, sagde han. Og ud på på den lette rute gik det.

Ret hurtig blev jeg glad for min skygge!

Han var både sjov og hyggelig og han lærte mig en masse undervejs. Vi snakkede og grinede mens vi løb. Det gik forrygende gennem den lette bane. Den var næsten for nem, så “min skygge” synes vi skulle tage et par poster mere.

Vi løb ud på den svære rute, for at finde 5 poster mere – det var straks sværere. Størrelsesforholdet gjorde kortet sværere at læse. Men vi fandt vej og fandt hjem.

1 times løb i skoven! Og jeg havde slet ikke medlidenhed med mig selv, fordi jeg var ude at løbe 🙂

Det var en dejlig start og jeg glæder mig allerede til næste onsdag, hvor vi skal løbe fra naturcentret.

You Might Also Like

No Comments

Læg en kommentar