0 In Op af sofaen/ Venskaber

Sandager Næs med el-cykler

I denne weekend har jeg været på sommerhustur med 2 veninder. Lørdag skulle vi ud på en cykeltur. Veninderne kører på el-cykler.

Jeg tog Cube bike med.

Vi startede fra sommerhuset ved Sandager Næs ved 10.30-tiden. Det var mildt i vejret og vi fik lidt grusveje ind mod Assens. Vi havde ikke kørt ret længe, før vi kunne se, at den ene el-cykel havde et totalt ekset baghjul.

L og L kører FRI Bikesmart – “El-cykel all-inclusive”. Vi fandt derfor en FRI Bikeshop i Assens. Her kunne L få kigget på sin cykel U/B (eller rettere sagt: det var inkluderet i hendes abonnement).

FRI Bikeshop-manden konstaterede 3 (!) sprungne eger og et totalt løst baghjul. Og selvom der var 1½ time til lukketid og butikken havde flytteudsalg og skulle flytte i nye lokaler i gågaden, lige så snart butikken lukkede, så sagde han ja til at fixe L’s el-cykel.

Og hun fik oven i købet en lånecykel imens.

Det er dælme god service!

Jeg købte mig en lille kædelås, der lige kunne være i baglommen og således udstyret tog vi på shopping!

Det er så første gang, jeg har prøvet at være på shopping iført cykeltøj og kliksko.

Men det kunne man godt. Jeg købte 3 vildt søde kjoler (som jeg glæder mig til at tage i brug) og da L og L’s el-cykler har cykelkurv, kunne jeg få mine varer transporteret.

Halveanden time senere holdt vi ved FRI Bikeshop værkstedet igen.

El-cyklens baghjul var nu fixet (og folk var begyndt at bære forretningens varer ud i en flyttebil). Veninden var så glad for den gode service, at hun gav FRI Bikeshop-manden 100 kr. til kagekassen.

Og SÅ videre på cykeltur. Vi cyklede mod Thorø Huse og kørte over på Thorø.

Mens L og L holdt sodavandspause, suste jeg lidt rundt på Cubebike og kiggede på øens små spor. Hvor ER der dog smukt på Thorø. Jeg har ikke været i det her hjørne af Thorø siden picnicturen i 2008.

Hen på eftermiddagen cyklede vi hjem til sommerhuset ved Sandager Næs igen.

Jeg kan konstatere, at Cube Bike godt kan følge med 2 el-cykler (selvom de suser uden om os på bakkerne, med gashåndtaget i bund).

Servicemeddelelse: Efter 40 km på en el-cykel sveder man ikke så meget, så man behøver et brusebad (og det er praktisk, når man også bruger cyklen til at køre på arbejde).

Men JEG svedte på min Cube bike.

Efter endt bad: God mad, vino, ild i sommerhusets brændeovn og hyggefilm på Netflix.

Det har været en dejlig weekend.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Read more:
Sæsonafslutning

Vi har været til sæsonafslutning i dag. Det gør ikke den store praktiske forskel for mig - jeg cykler videre, nu da jeg kan igen.

Close