0 Udgivet i Mad

Scrambled pancake

Godmorgen!

I morges fik jeg lyst til at lave LCHF vafler til morgenmad og jeg fandt en opskrift, for at se hvad der skulle bruges. Der var en fin beskrivelse og jeg gik i gang.

Men ak …

Selvom jeg fulgte opskriften og oven i købet gav vaffelhjernet en teskefuld kokussmør, hang dejen overhovedet ikke sammen. Jeg måtte kradse dejmassen ud af formen og stod med en større omgang rengøring.

Det’ sgu ikke første en eller anden lækker opskrift, med nogle flotte food-stylede billeder, totalt mislykkes for mig.

Faktisk har jeg engang skrevet til en kendt madblogger og spurgt, hvorfor HENDES pandekager aldrig lignede MINE, når jeg ellers fulgte hendes madsopskrift til punkt og prikke (jeg vedhæftede et billede af min “scrambled pancake”).

Hun betroede mig, at det gjorde de også! Det var bare ikke dem, hun lagde på bloggen.

Hmmmm … Nå! Ikke noget madspild her.

Jeg kylede resten af min LCHF vaffeldej på en pande og lavede mig en Scrambled Pancake af den usammenhængende dej.

Og ved I hvad? Den smagte rigtig godt og var fuld af gode ingredienser (æg, mandelmel, fløde, kokos, bukkehornsfrø og smør).

I aftes så jeg forresten en udsendelse der hed Sukkerchok – lidt en pendant til Den Store Bagedyst. Vinderne af en runde fik den fordel i den næste runde, at de kunne råbe “FRYS TIDEN” hvorefter deres konkurrenter skulle træde væk fra deres kager i 2 min. uanset om de stod midt en chokoladetemperering eller stod med noget på komfuret, der kunne brænde på. På den måde kunne dem med førstepladsen lige få konkurrenternes mad – vupti – ødelagt. Ha’ ha’!

Sikke dog et udspekuleret madsvinderi!

PS. Min scrambled LCHF pandekage har gjort mig dejlig mæt og topklar til at gå i gang med lørdagen.

Andre blogindlæg

Ingen har sagt noget

Læg en kommentar