1 In Familie

Se nu stiger solen

Skønt vejr her til morgen Cyklede til arbejde i lårkort nederdel og striktrøje.

Den første salme vi skulle synge i kirken i går til Christina & Camillas konfirmation var "Se nu stiger solen". Den er så smuk – men jeg har bare ikke kunnet synge den siden min tantes begravelse for 12 år siden!

Panik! "Det er da en begravelsessang!", tænkte jeg. "Den kan man da ikke synge til en konfirmation?!". Men det gjorde vi altså – uha, jeg fik en klump i halsen … sådan kan begravelser godt ødelægge en salme for mig. Snøft. Rød næse og rindende øjne – nå, så matchede jeg da Kaj, som sad ved siden af mig – det viste sig nemlig, at han uheldigvis var voldsomt allergisk overfor den parfume jeg havde lånt af Nikoline i dagens anledning.

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    Lizelotte
    8. maj 2006 at

    Puuuh jeg har det på samme måde med den salme – vi sang den da en kollega blev begravet efter en alt for tidlig død – og efterlod en lille fyr på 3-4 år.
    Glemmer aldrig synet af, hvordan han stod og vinkede til rustvognen, da den kørte med mor … og det tænker jeg på, når jeg hører den salme. (ÆV – og får tårer i øjnene selv nu – det er nok 10 år siden!)

  • Læg en kommentar