0 In Mine cykler

Seriøse vintercupforberedelser

I morgen er der vintercupafslutning og min makker og jeg skal ud og forsvare den 3. plads, vi ligger på i vores klasse, lige nu.

Mine forberedelser i dag har været seriøse. Jeg har investeret i en ny cykel!

Den får sin debut til vintercupafslutningen i morgen.

Og det var hyggeligt at se på cykel, for så kunne jeg slå det sammen med et besøg hos Nikoline, som var på arbejde. Der var på forhånd fundet et par mulige modeller frem til mig, som ville passe til mit behov (Nikoline kender mig bedre end nogen) og jeg fik noget kvalificeret rådgivning.

Jeg fik mulighed for at prøvekøre cyklerne og det er altid svært at vurdere hvilken en der er bedst, når man lige ligger og cykler en tur frem og tilbage uden for butikken.

Men jeg var købeklar, så jeg traf en beslutning. Kaj og Nikoline klargjorde cyklen til mig i værkstedet. Jeg fik den med hjem med det samme.

Det er den 17. cykel jeg får i hele mit liv, siden jeg lærte at cykle som 7-årig – det blev en CUBE og den er sort og fluorescerende orange.

Lørdag aften har Kaj brugt på at montere pedaler, flaskeholder, garminholder, efterspænde, skrue og pumpe. Cyklen er klar til i morgen. I dagens anledning har jeg besluttet mig for også at tage mine nye cykelhjelm i brug. Den jeg fik i fødselsdagsgave.

Det bliver et brag af en vintercupafslutning.

Bare ærgerligt at vejrudsigten møg elendig ud.

You Might Also Like

No Comments

Læg en kommentar