2 Udgivet i Helbredet

Serviceeftersyn påkrævet

Jeg har besluttet mig for, at bestille tid til et serviceeftersyn. Hos lægen.

Mest fordi jeg er så ufattelig træt for tiden – ikke mindst på min cykel …Måske er den gal med min blodprocent?

Faktisk sagde Helle (som er sygeplejerske og har slæbt mig rundt i 100-vis af km de seneste uger) at det synes hun var en god idé, for hun syntes ikke jeg ”var mig selv på min cykel”.

Ok – jeg ved godt jeg kører mig selv hårdt …

Jeg står alene med det hele herhjemme. Hus, forpligtelser, teenagere med alt hvad det indebærer. Jeg har skiftet job. Jeg har 2 lønnede B-jobs i fritiden, er webmaster på en hel del hjemmesider. Jeg arbejder i 3 bestyrelser og 5 arbejdsudvalg.

Oven i det bliver jeg ved med at tro på, at jeg kan tabe mig – skal bare liiiiige tage mig sammen! Og så smider jeg de der 5 kg., hvorefter jeg er slank, resten af livet. Jeg taster alt hvad jeg spiser ind i en computer til en coach som dikterer ”ned-i-kalorier-ned-i-kalorier”. Max 1400 kalorier dagligt (hvilket jeg ikke har ”rygrad” til at overholde i mere end 3 dage, hvorefter jeg klapper sammen som en grønsag- deprimeret og svag).

Samtidigt er jeg mærket af min ryg efter diskusprolapsen sidste år … og så er der jo overgangsalderen. Den er også en del af hverdagen, med dens hormonforandringer og andet fysisk ubehag.

Alligevel forventer jeg selvfølgelig af mig selv, at jeg skal være i topform på min cykel, 150 ugentlige træningskilometer og motionscykelløb med jævne mellemrum.

Jeg kan li’ det.

Men jeg er bare så træt, så træt …. Om en uge, går jeg på 5 ugers ferie.

Andre blogindlæg

2 Kommentarer

 • Svar
  Nanna
  27. juni 2008 at

  kæreste Helle. Du HAR for meget at se til og din veninde har ret, tjek blod% og sidst men ikke mindst, drop den kur, du er IKKE tyk. Nyd dine cykelture med dybe indåndninger ned i maven ( Mickael Kyneb) har lært mig det.

 • Svar
  Lizelotte
  28. juni 2008 at

  Godt du kommer afsted til læge – selvom jeg godt lige vil erklære mig enig med Nanna.
  Du er superfit og JA, du har hofter og lår osv – det har rigtige kvinder altså… du er ikke spor tyk.
  God sommer til dig.

 • Læg en kommentar