0 Udgivet i Foreningsarbejde/ Motionscykelløb

Shhyyyyyyyyy – viceløbsdirektøren sover

Den 1. weekend i juni gik for 11. gang i mit liv med 24 timers løbet – igen i år i hjælpertrøjen. Jeg tilbragte 6 timer i sekretariatet og havde en lille opvasker tjans søndag eftermiddag.

Lørdag legede jeg tilskuer og var med Kaj rundt på forskellige praktiske opgaver. .

Weekendens første stjerne må være; At være med til at lave endnu et vellykket arrangement, sammen med klubkammeraterne fra Baghjulet.

Den anden er den solnedgang, jeg så ude på ruten, da jeg var med Kaj rundt, for at lukke kontrolposterne ned for natten. Hvor er et mærkeligt at tænke på, at det er den samme sol, som vi så gå ned i El Nido.

melfar24erslut_800px

Den tredje stjerne. At sidde her hjemme i min sofa, en dejlig søndag aften – med en meget træt mand (24-timers løbets vice-løbsdirektør, der har været oppe hele natten), snoooooork sovende i sofaen ved siden af 🙂

kajsover

Andre blogindlæg

Ingen har sagt noget

Læg en kommentar