0 Udgivet i Fest

Shufflin’ Boots

Årets julefrokost startede med et besøg hos de her 2 søde damer.

De kommer fra Linedancer klubben Shufflin’ Boots i Odense – én ud af hele 10 Linedance-klubber i Odense og opland. Shufflin’ Boots har 80 medlemmer. Tine og Majbritt her skulle lede mig og mine kolleger gennem en times cowboy-dance en fredag eftermiddag.

Det var sjovt og slet ikke så let. Men Tine og Majbritt var gode til at lede os igennem trinene og uanset hvor meget vi fjollede og spurgte dumt, smilede de bare og tog det én gang til. Efter nogle forsøg med noget, som de med et blik ud over kollegerne konstaterede var ‘alt for svært’ gik de tilbage til nogle lettere danse og vi endte med at have en følelse af succes.

Kun én gang blev de lidt skarpe i mælet. Det skete da Salgschefen spurgte:

“Og når vi så har lært Linedance, skal vi så lære Square Dance?”
“Nej! Her er Square Dance et bandeord!”

Efter dansen gik julefrokostturen til Styrbæks hvor jeg og kollegerne havde den vildeste kulinariske oplevelse! Vi blev mødt af et smukt dækket julebord i nogle meget stemningsfyldte lokaler med (erotisk!) kunst på væggene.

Vi skulle spise os igennem 16 (bitte-små) retter med tilhørende vinmenu, alt sammen pakket ind i story telling og lange præsentationer af råvarer og historier. Vi spiste fra kl. 18 til kl. 24.

Ostebordet: Hel Stilton fra Nottinghamshire med portvin og krydret pære i rødvin. Lagret ged fra Gundestrup og opalblomme bagt med balsamico. Brie de Meaux og sorte oliven.

Virkelig en anbefalelsesværdig oplevelse!

Jeg drak f.eks. alkoholfrit, men de cidere, safter, juicer og alkoholfri vine JEG fik serveret, fik lige så lange og flotte præsentationer med på vejen.

Dejlig jule frokost!

Nå ja – og selskabet var selvfølgelig også rigtig hyggeligt. 🙂

Lidt over midnat brød jeg op. Jeg kørte et par kolleger sikkert hjem i seng og hentede Kaj, som også var til julefrokost i Odense.

Kaj sover længe. Jeg er tidligt oppe. Endnu et hyggeligt julearrangement venter i dag, men det kan jeg fortælle om senere.

Andre blogindlæg

Ingen har sagt noget

Læg en kommentar