0 In Defekt!!!

SIDI kaput

I går blev jeg inviteret til en dobbelup-spinningstime i Topform Middelfart. Jeg mødte til aftalt tid, og luskede (lidt pinlig berørt) forbi receptionen. Jeg er jo ikke medlem af centret i år.

I Topform var alt ved det gamle og de to timers spinning gik godt – helt rart at få svedt ordentlig igennem og blive rigtig varm. Sådan føles det ikke helt, at cykle ude i vinterkulden.

Der var fuldt hus i salen. Dobbelup spinningsarrangementet var en succes. Også for mig …

Hvis man da lige ser bort fra, at mine gamle SIDI cykelsko gik i baglås!

Jeg kunne overhovedet ikke få dem af – og nu kom jeg i tanke om, at jeg havde haft samme problem sidste vinter (de få gange, jeg var til spinning). Der er noget galt med skoene.

Det lykkedes mig at flå den ene sko af, men den anden måtte klippes af mig med en knibtang! Hmmm … SIDI kaput. Gad vide om det kan repareres?

sidi_kaput

Da jeg gik i seng i aftes, var jeg behagelig træt efter en god dag og faldt hurtigt i søvn.

Men efter et par timer vågnede jeg op og havde det meeega dårligt. Jeg måtte ud og ”tale i den store hvide telefon”. Hooolda kæft – UUUULLRIK – troede jeg skulle dø, liggende der, på knæ … Fy for pokker!!

Det meste af tirsdag formiddag gik med kvalme og hovedpine. En gåtur ved stranden lettede lidt og jeg kunne omsider koncentrere mig om dagens opgaver.

gåtur_marina

I aften, vil jeg ud at prøve mountainbiken af. Bare en times frisk luft på cyklen, ellers ved jeg godt hvor det ender: På sofaen! Og det har ryggen slet ikke godt af.

Natlygten er lagt til opladning.

You Might Also Like

No Comments

Læg en kommentar