0 In Arbejdslivet

Sidste cykeltur hjem

I dag fik jeg mulighed for at tage turen hjem fra arbejde på cykel. Det blev min sidste cykeltur hjem fra den arbejdsplads. Den 12. – så gange har jeg taget turen hjem til cykels derfra.

Og nu er er der bare 5 madpakker tilbage, så ringer det ud til sommerferie og efter den, nye udfordringer.

Nyt arbejde.

Jeg har selv valgt. Jeg har arbejdet på at få det til at ske. Det sker og jeg glæder mig!

Jeg nød turen hjem i dag i fulde drag. Gav mig god tid. Sad på cyklen og tænkte over de 4½ år der er gået. Uanset at jeg glæder mig til en ny hverdag, er der noget og nogen man tager afsked med, når man lukker en dør. Altid en vis vemod – selvom min nok ikke kan måle sig med min kollegas, der gik på pension i dag efter 40 år i virksomheden.

Jeg har tit taget afsked med noget. Jeg kan godt li’ at udsætte mig selv, for noget nyt. Forny mig. Jeg ved af erfaring, at når man lukker en dør, åbnes der altid en dør til noget nyt.

I dag lagde jeg omvejen forbi Varbjerg Strand. Jeg kunne se hjem til min Lillebæltsbro. Vandet så pragtfuld ud i det dejlige sommervejr, næsten turkisblåt. Jeg sneglede mig langs stranden og havde mest lyst til at smide cyklen og storme ud i vandet i mit cykeltøj.

Knap 40 kilometer blev min hjemtur og årets kilometerantal runder dermed 2.975 km.

I aften slapper jeg af. Jeg har en travl weekend foran mig. Den starter med en lang cykeltur lørdag og slutter med Yoga Festival på søndag.

 

You Might Also Like

No Comments

Læg en kommentar