1 Udgivet i Bakker

Sidste mand på bakken

Når man sådan kommer fint i byen sammen med motionscykelklubber fra hele landet, så hører man jo mange gode ting og får mange gode idéer. En stående vittighed i vores klub, når vi rammer en bakke, lyder sådan her:

"Første mand oppe kører ned og henter sidste mand"

Og så griiiiiiiner vi alle sammen, for det er – netop – en vittighed. Det gør første mand selvfølgelig ikke.

Men i Bredsten Cykelmotion er det ikke nogen vittighed – det er en regel! Og de GØR det! Selv på deres Italienstur i foråret, kørte første mand på toppen 2 km. ned af bjerget for, at køre op igen sammen med sidste mand.

Respekt!

I dag gik turen så til Munkebjergbakken – en 1 km. lang 13% stigning. Vittigheden kom prompte, som den plejer. Alle griiiiinede. Men så var det, jeg benyttede lejligheden til at fortælle The Boyzzz hvordan det foregår i Bredsten – og så blev der helt, helt stille.

Men heldigvis kan The Boyzzz godt provokeres. For hvad ser jeg, da jeg kommer asende op, som sidste kvinde på Munkebjerg bakken:

Kenneth! på vej ned igen i en rasende fart.

"Jeg kommer nu, Helle", råbte han ridderligt, da han fløj forbi mig rundt i det sidste hårnålesving.  Jeg asede videre opad, hvor de andre ventede…

…og ventede…og ventede – men hvor blev Kenneth nu af? Der var vel ikke sket noget? Defekt? "Gud, kan I huske dengang Grethe styrtede nedad?". Nu blev vi bekymrede. Hvem gider køre ned at hente Kenneth? Det gjorde Jens – og snart kom Kenneth til syne på bakken som en lille blå prik i Munkebjergbakkens grønne skove.

Han havde fået slips på! Nåe, nej …. det var tungen. Der hang nede på forhjulet.

Hatten af for Kenneth! Munkebjergbakken 2 gange i streg! Og så endda for min skyld.

Andre blogindlæg

1 Comment

  • Svar
    HenrietteB
    12. juni 2006 at

    *G*
    Jeg synes virkelig, ham Kenneth fortjener et stort bifald!

  • Læg en kommentar