1 Udgivet i Foreningsarbejde

Sidste møde

I aften tager jeg til mit sidste bestyrelsesmøde i motionscykelklubben Baghjulet, nogen side. Jeg har nemlig for længe siden besluttet mig for, ikke at genopstille.

7 års spændende bestyrelsesarbejde er dermed slut. Jeg har altid været glad for at være med og jeg tror ikke jeg har misset 3 møder, på de 7 år, og det er faktisk meget godt gået – eftersom vi holder 11 møder om året.

Gosh …. det er 77 møder! Eller 231 timer! Det svarer til, at jeg har siddet til bestyrelsesmøde i næsten 10 døgn ….

Når det er sagt, så synes jeg faktisk ikke nødvendigvis bestyrelsen er det mest spændende sted at arbejde i klubben og bestemt ikke det eneste sted, man kan være med til at præge tingene. Og det er jo i virkeligheden sundt for en klub og et udtryk for, at de siddende bestyrelser har gjort deres arbejde godt. Uddeligeret.

I bestyrelsen er der mange tal. Meget regnskab. Meget pengesnak. Meget “politik”. Sådan er det nødt til at være.

Tal og regnskaber interesserer mig bare ikke så meget. Jeg har altid bedst kunnet li’, at have med kommunikation og formidling af min ydlingsbeskæftigelse – cyklingen – at gøre. Helst så tæt som muligt på den og allerhest vil jeg selvfølgelig gerne deltage alt det jeg kan  … Der er stadig masser at sjove opgaver at involvere sig i.

Det bliver jeg ved med.

I aften er det min tur til at stå for forplejningen. Jeg har bestemt mig for, at komme med hjemmebag. Så er der en lille chance for, at “drengene” kommer til at savne mig lidt. 😉

Andre blogindlæg

1 Comment

  • Svar
    Pamela
    6. februar 2012 at

    Tror bestemt de kommer til at savne dig Helle 🙂

  • Læg en kommentar