0 In Vintercup

Sidste vintercup sammen

Søndagen startede tidligt. Først Skypede jeg med Emilie, som slikkede sol uden for sit hus. Hos hende, var det midt på eftermiddagen.

Hun gav mig en rundvisning i deres lejlighed på Horseshoedrive 2 i Cebu City (“Det her er vores køkken, og her ser du Maries værelse og her er mit skrivebord og ud af vinduet her, kan du se den beskidte flod” …. Fin, fin lejlighed!

Og hvor er det fantastisk, at kunne se og tale med Emilie, som om hun sad i Århus!

Og så ellers ud og døren og af sted til 4. afdelingen af sæsonens Vintercup. Vi skulle til Bogense i dag. Jeg har ikke cyklet i Bogense siden hin ulyksalige lørdag i 2010.

helle_og_piasidstevintercup

På billedet herover står Pia og jeg bagerst, klar til start og hvis I synes vi ser lidt betuttede ud, så er det måske fordi vi lige er blevet enige om, at det her bliver vores sidste vintercup sammen. 11. sæson bliver vores sidste. Pia er flyttet til Vejle nu og det fungerer ikke (med kørsel osv.), at ens makker der bor så langt væk.

Ergo: Hvis jeg skal køre vintercup ingen til næste år, så skal jeg finde mig en ny makker. Det skal Pia også.

Så ud på ruten og hold op, hvor mine bronchier vred sig – en uges sygdom mærkes i kroppen.

Vi fandt vores poster på vores flade og ikke særlig svære rute – og så vidt vi kunne se, havde vi flere rigtige svar idag.

Hvilket usandsynligt held i spil! Måske skulle man købe en lotto kupon i dag ?! 😀

You Might Also Like

No Comments

Læg en kommentar