0 In Foreningsarbejde

Siger man A ….

For noget tid siden hørte jeg, at Isdronningen Anne-Mette Nørregaard tager ud og holder foredrag om sine ekspeditioner til Grønland, Antarktis, Elbrus mv. Jeg læste hendes bog for flere år siden – lige som jeg har læst Lene Gammelgaard, Beck Weathers, Jon Krakauer og Göran Kropp. Bjergbestigning fascinerer mig, selvom jeg absolut ikke kunne tænke mig, at prøve selv.

Så jeg satte et foredrag i stand med Anne-Mette i Baghjulet. Indhentede pris, engagerede Anne-Mette. Fandt en dato.

Jeg lavede en invitation.

foredragannemette2

Jeg lagde invitationen på hjemmesiden og kylede den rundt på Facebook.

Jeg samlede løbende tilmeldinger ind.

Jeg reserverede Naturcentret. Checkede AV udstyr. Købte ind til kaffe og kage.

foredragannemette

Ca. 45 mødte op og det blev en god aften, synes jeg.

Det jeg så lige skal huske, når jeg laver sådan noget der, det er, at FORDI det er mig der tager initiativ og laver alt forarbejdet, så er det også mig der skal stille mig op foran 45 mennesker og sige goddag og velkommen og bla-bla og det kan jeg SIMPELTHEN IKKE FORDRAGE.

Sorry. Sådan er det. Jeg er et introvert menneske i en verden, hvor det ekstroverte er et kulturelt ideal.

Men altså …. Er man hende der siger A, skal man simpelhen kunne hele alfabetet – udenad.

Det kunne jeg selvfølgelig give mig til at tro på, jeg lige lærer, selvom det er at gøre vold mod mine naturlige karaktertræk (som bare har nogle andre værdier).

Sådan er det bare og det er ikke første gang, jeg har glemt det. Det kan nærmest ødelægge aftenen fuldstændig for mig, så jeg må gribe mig selv hårdt i nakken for også at NYDE foredraget og LYTTE.

Så derfor skal jeg HUSKE ikke at rode mig ind i sådan noget.

(Jeg har en frygtelig dårlig hukommelse, hvad sådan noget her angår …)

Husk det, Helle!

Husk det!

Husk!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Read more:
HyggeHelles 2018

Sidste år lavede jeg et blogindlæg, hvor jeg kiggede tilbage på 2017 ved at plukke det første af hvert blogindlæg i årets 12 måneder. I år vil jeg gøre det...

Close