7 Udgivet i Vejret

Sik’ et dejligt vejr det er i dag

Det er nok fordi det er Kajs fødselsdag.

Så er det 45 år siden han blev født. Hans mor har fortalt mig, at han kom dumpende ned i en familie, som stod i deres livs værste mareridt. Familiens eneste dreng – Kajs morbror – var få uger forinden død af leukæmi. Han blev kun 18 år.

Men så kom Kaj – en ny dreng, som bragte lys og liv og glæde i familien igen.

Andre blogindlæg

7 Kommentarer

 • Svar
  Lizelotte
  25. oktober 2006 at

  Sig til lykke fra mig! Og til lykke med ham 🙂

 • Svar
  merete
  25. oktober 2006 at

  Et stort tillykke til ham skal lyde herfra 🙂

 • Svar
  Frida
  25. oktober 2006 at

  Åh.. Tænk at der er så kort tid siden børn der fik leukæmi døde. Min mindste fik leukæmi i 1997 og er nu sund og rask. Kaj er et år yngre end mig.. hvis vi havde fået den sygdom som børn var vi døde.
  Men, tillykke til Kaj 🙂 Ja, og tillykke med Kaj 🙂

 • Svar
  Susan
  25. oktober 2006 at

  Stort tillykke til ham. D. 25 oktober er en god dag at have foedselsdag.
  Min dejlige skoenne morfar havde foedselsdag den 25. oktober.
  For 9 aar siden fyldte han 90 og jeg maatte melde afbud til hans foedselsdag – jeg havde dagen foer foedt Cathrine og var ikke blevet udskrevet – det var ligegodt den bedste undskyldning han nogensinde havde hoert 🙂

 • Svar
  helle
  26. oktober 2006 at

  Frida – min svigermor har fortalt mig, at de “skiftede hans blod”. Det var den eneste behandling de kunne give hendes lillebror dengang i 1961.
  Gudsketakoglov for, at de er blevet dygtigere til at helbrede kræft.

 • Svar
  helle
  26. oktober 2006 at

  Susan – Et oldebarn i 90’års fødselsdagsgave, det var heller ikke så skidt. 🙂

 • Svar
  Susan
  26. oktober 2006 at

  Nej han var ganske godt tilfreds, han havde et oldebarn der var foedt paa min mormors foedselsdag og nu stod de jo saa naesten lige, selvom min mormor var doed paa det tidspunkt.
  I oevrigt var vejret fantastisk her i gaar – tak for at Kaj har vaeret saa soed at vejret var godt helt herover 😉

 • Læg en kommentar