0 Udgivet i Sikker på cykel?

Sikkerhed til cykels, til søs og til hest

Her til morgen vågner jeg tidligt efter en god nats søvn. Min venstre tommelfinger blevet blå og min højre overarm, skulder, hofte og lår er begyndt at røre på sig efter styrtet i går.

Underligt nok har jeg igennem et stykke tid haft en sær følels af, at mit “held” til cykels var ved at være brugt op. Statistisk set MÅ det da snart være min tur til at ryge ned – det blev det så også …

Da jeg var barn og gik til ridning, var man ligesom lidt mere “indviet” når man havde været af hesten. Den der faldt af, var dagens helt og havde man ovenikøbet brækket noget, var man for alvor indviet! Jeg slap knap så godt fra mit første styrt til hest, som fra mit første styrt på racercykel i går.

Iøvrigt er vi nok flere, der vågner lettere mørbankede denne mandag morgen. Ud over os 3 piger i gr. D, var der 3 mænd i gr. B der styrtede. 70 mand til træning i går og 6 ryttere i asfalten. Det giver en uheldsprocent på 8 så vidt jeg kan regne ud. Til sammenligning var uheldsprocenten ved Vattenfall Cyclassics som jeg kørte i 2005 på 0,4, da 80 ryttere ud af 20.000 styrtede.

Jamen, det er jo slet ikke i orden!

Kaj siger, det er meget mere sikkert at ro kajak, end at cykle. Det eneste der sker hvis man vælter er, at man bliver våd! 

Andre blogindlæg

Ingen har sagt noget

Læg en kommentar