0 In Motionscykelløb/ MTB

Silde MTB Tour

Silde MTB Tour i aften blev mit livs 3. og det 2. hårdeste MTB løb nogen sinde – for det var rigtig hårdt og rigtig sjovt.

Det var hårdt, fordi ruten var forholdsvis teknisk for mig. Der var stejle opkørsler, lange nedkørsler, “pukkel-pister”, blødt underlag (træflis f.eks.), en vandgrav (!) slalom kørsel mellem små grantræer, rødder, græs og meget, meget mere. Tænk, at man kan cykle med 8 km i timen og med pulsen helt oppe!! Mit hår var drivvådt af sved, da løbet var slut!

Det var sjovt, fordi det kun var piger og der var en dejlig stemning og opbakning og heppekor og solskin og bare ben i cykelbukserne, en fantastisk natur (jeg hørte gøgen kukke) og masser af cykelglæde.

Jeg fik kørt 4 omgange på ruten (som var ca. 3,5 km lang) på den time, løbet varede og jeg var mega træt og stolt af mig selv, da jeg kom i mål!

Jeg har iøvrigt observeret et mærkeligt fænomen: Jo mere træt jeg bliver, jo mere er jeg tilbøjelig til at holde mig på cyklen. Jo mere træt jeg bliver, jo mere ignorerer jeg mit svigtende mod. Det er nemlig enormt hårdt at springe af og på cyklen hele tiden. Så hvor jeg f.eks. løb hen over “pukkel-pisterne” på første omgang (fordi jeg var bange for at styre hen over dem) så lod jeg cyklen glide let og elegant hen over dem (uden at vælte) på 4. omgang – jeg ooooooorkede ikke, at springe af cyklen.

En superdejlig aften i godt selskab og MTB motion for alle pengene! Hvor er jeg træææææt i aften ….

Endnu en god MTB oplevelse til samlingen 🙂

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Read more:
Farvel og tak

Farvel og tak for denne gang - lige et billede af hele det 45 mand store team, som vi har cyklet sammen med i ugen der gak.

Close