0 In Bare pjat ..

Et sind som en Golden Retriever

HyggeHelle læser:

Jeg er (normalt) venlig og imødekommende og spiller sjældent op eller provokerer. Hvis jeg føler mig motiveret og stimuleret mentalt, lærer jeg gerne og hurtigt og jeg elsker at bruge mine kompetencer. Giver du mig et job, passer jeg mit arbejde godt.

Jeg er lydhør, opmærksom og samarbejder gerne. Jeg er som regel afbalanceret, nervefast og velfungerende.

Behandler du mig godt, er der i det hele taget ingen grænser for min loyalitet, min hengivenhed – ja, sågar min kærlighed. Jeg holder af børn og har brug for opmærksomhed fra min familie.

Jeg kan blive din ven for livet.

Men hårdhed ødelægger mig og jeg glemmer aldrig den, der har slået mig! Skuffer du mig, kan jeg blive rigtig ulykkelig.

Selv om jeg er nem at omgås, kan jeg sørme også sige fra, hvis jeg føler mig udfordret eller uretfærdigt behandlet. Dog truer jeg kun, hvis jeg er ekstremt presset. Jeg er hverken mistroisk, nervøs eller aggressiv af natur.

Men jeg er vandglad! Jeg elsker at svømme og gør det gerne, når jeg får lejlighed til det. Jeg har i det hele taget brug for at bruge min krop – hver dag. Jeg er aktiv. Jeg tager fat og tager initiativ.

Jeg synes da egentlig HyggeHelle har flere egenskaber til fælles med en Golden Retriever!

goldenven

You Might Also Like

No Comments

Læg en kommentar