0 Udgivet i Hverdagen

Sjove reklamer? Jo tak!

Det kan da godt være jeg ender med at fortryde, at jeg i sin tid fik sat det “Ingen reklamer, tak!” skilt på min postkasse. Jeg går måske glip af at se min model-mand i et jule-legetøjskatalog!

I dag var han i hvert fald ude på en opgave, hvor han blev fotograferet sammen med et barn. De skulle forestille, at spille et spil sammen. Om Kaj var taberen eller vinderen, ved jeg ikke, men på billedet skulle han måle sin næse med et målebånd, mens barnet skulle sidde med et kort i hånden og se listig ud.

Kajs næse er ellers ikke sådan specielt stor, men det var der råd for, sagde bureauet. De kunne nemlig allerede nu afsløre, at de ville billedmanipulere hans næse i Photoshop, så den blev laaaaaaaaaaaaang og sjov. “Du vil komme til at hade os for det her”, havde agenten sagt.

Hi-hi ….. se det for jer!

Jeg skal ud og have revet det “Ingen reklamer, Tak! skilt af, inden jul 😀

Andre blogindlæg

Ingen har sagt noget

Læg en kommentar