0 In Venskaber

Sjovt møde på Korsbjergbakke

Kl. var kun 18.00 da jeg startede ud hjemmefra, på min torsdagstræningstur. Hvis jeg ruppede mig, kunne jeg nå en grillpølse hos mine forældre.

Pragtfuldt cykelvejr – selv om asfalten nogle steder var smeltet og blød som smør.

Ca. 5 kilometer før destinationen (altså mine forældres terrasse) startede jeg opstigningen til Korsbjerg Bakke, og hvem ser jeg så komme susende ned i fuld fart: Pia!

Min tro cykelveninde, som jeg cykler alt for lidt sammen med, nu da hun har skiftet til Børkop Cykelmotion.

“Haaaajj Hææææælllløøøøø!!!!!” – og så hviiiiiinende bremser og (næsten) trafikkaos inden vi fik stoppet op. Sikke et sammentræf og sikke en gensynsglæde. Pia sagde, at det hjalp på hendes humør at møde mig her. Hun var nemlig vred.

Børkop drengene havde sat hende af – eller rettere sagt, Pia var kørt fra i raseri, for: “Du ved hvor rasende jeg kan blive, når det går for stærkt!”. (Det ved jeg!). Nu fik vi en kort snak og lavede en cykelaftale for sommerferien, som venter om kun 6 arbejdsdage.

Pia cyklede videre og jeg fortsatte op af Korsbjerg bakke og videre til Strib, hvor jeg eg nåede både grillpølser og rødvin på terrassen hos mine forældre, inden jeg fortsatte helt hjem.

Men først lige et smut forbi Kajakklubben, for at se om Kaj var landet. Det var han.

Og sikke en pragtfuld solnedgang!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Read more:
Regn, regn, regn

Hold da op, hvor det bare ØSREGNEDE til Alpetramp i dag. Lige fra vi ankom og stod ved bilerne og gjorde os klar ... ... under hele cykelturen og til...

Close